Novinky

Immunity support Podpora imunity

04.05.2020 · Zobrazit původní text translated automatically

Nowadays you get a lot of information about a healthy lifestyle, and sometimes you wonder which dietary supplements to choose to support your immunity.

Let us share with you some of our experience in the dietary supplement industry. We will show which in our opinion may be the best to support your immunity.

Today we will talk about Vitamin C.

Vitamin C is very important in supporting your immune system. It is commonly found in fruits and vegetables. However, it is not a stable vitamin. Heat and sunlight destroys them. It is also a water-soluble vitamin, that is why our body is unable to store it and instead, it gets rid of it during the excretion process (waste products removed from body after digestion).

Many of us think that dosage is key when choosing this vitamin, hoping that more is better. This is not exactly the case with Vitamin C. This vitamin is excreted quickly from the body therefore, if you take a large dosage, it will be quickly removed from your system. It is better to choose the vitamin which is released gradually into the body, ensuring its constant availability for your system. Eat once per day, and make the body have access to the vitamin all day long.

Among other things, you can find this vitamin in OziWell immunity support set.

Visit our Oziwell Shop

V současné době získáte spoustu informací o zdravém životním stylu, a někdy se divíte, které doplňky stravy zvolit na podporu své imunity.

Dovolte nám podělit se s vámi o některé z našich zkušeností v odvětví doplňků stravy. Ukážeme, které podle našeho názoru mohou být nejlepší na podporu vaší imunity.

Dnes budeme hovořit o vitaminu C.

Vitamin C je velmi důležité pro podporu imunitního systému. To se běžně vyskytuje v ovoci a zelenině. Nicméně, to není stabilní vitamin. Teplo a sluneční světlo je ničí. Je to také ve vodě rozpustný vitamín, proto ho naše tělo není schopno uložit a místo toho se ho zbaví během procesu vylučování (odpadní produkty odstraněné z těla po trávení).

Mnozí z nás si myslí, že dávkování je klíčem při výběru tohoto vitaminu, doufat, že více je lepší. To není přesně případ vitaminu C. Tento vitamín se rychle vylučuje z těla, proto, pokud budete mít velkou dávku, bude rychle odstraněn z vašeho systému. Je lepší zvolit vitamín, který se postupně uvolňuje do těla, což zajišťuje jeho stálou dostupnost pro váš systém. Jezte jednou denně, a aby tělo mít přístup k vitaminu po celý den.

Mimo jiné můžete najít tento vitamín v OziWell imunity sada.

Navštivte náš obchod Oziwell
  Načítání...